zoomtext

Nieuwsberichten:

- Jeugdkamp 2019
- Agenda World Servants Monnickendam
- Hulp gevraagd

Jeugdkamp 2019

Van 28 t/m 29 juni wordt er een kamp georganiseerd voor kinderen uit groep 5, 6 en 7. Op het programma staan: lol maken, spelletjes doen en lekker sporten.
Heb je zin om mee te gaan? Kijk snel bij de rubriek Jeugd om te zien hoe je je kan aanmelden!

Agenda World Servants Monnickendam

3 maart: taartverkoop! Op verzoek van de organisatie van de jeugddienst houden we zondag drie maart onze taartverkoop. Zien we u bij deze bijzondere dienst? 

Hulp gevraagd

Beeld en Geluid
Wegens het vertrek van enkele medewerkers is het team van Beeld en Geluid dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het team willen versterken. Het gaat om het bedienen van de beeld en/of geluidsinstallatie tijdens de kerkdiensten en eventueel rouw- en trouwdiensten. Je hoeft geen verstand van deze techniek te hebben want alles valt te leren. Lijkt het je leuk of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met:  
Adrie van Lopik,coördinator Beeld & Geluid Grote Kerk; tel.0299-654642 of 06-10749574
Gijs Rebel, coördinator Beeld & Geluid Opstandingskerk; tel. 06-10980940

Jeugdclubs
Van september t/m eind maart is er van maandag t/m donderdagavond jeugdclub voor kinderen van de basisschool (groep 3-8). Door de kinderen wordt er elke week hard gewerkt om een knutselwerk af te krijgen. Er wordt gezaagd, getimmerd, gekleid, geverfd, gebakken, gesoldeerd, etc. 
Wij zijn nog op zoek naar extra clubleiding. Lijkt het je wat? Neem contact op: tel. 06-25110993

 

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype